panelarrow

Flymca

Hjälper dig att hitta nya flygdestinationer

Thailand

För många är Thailand ett drömresemål och nog är det värt resan dit. Det är ett otroligt vänligt land, det är väldigt billigt att shoppa, bo och äta där och det finns många olika sevärdheter.

Lång resa

Något som avskräcker en del är att det är en lång flygresa till Thailand och det kan vara bra att tänka på några saker som underlättar själva resan, det kan vara allt från extra benutrymme till att göra mellanlandningar eller andra stopp efter vägen. När man väl är framme så har man fort glömt de timmar det tog att ta sig dit.

Sevärdheter

Det finns många sevärdheter att ta sig tid att besöka när man är i Thailand , det kan vara allt från shopping och uppleva miljön i Bangkok till att ta sig ut i den fantastiska ö-världen runt om fastlandet. Maten är fantastisk och ofta kan man få njuta av färska skaldjur och fisk som dragits upp samma morgon. Har man tur att få tag på en bra guide så ska man passa på att boka upp honom eller henne under de dagar man är där. Det är inte heller särskilt kostsamt med tanke på att man kan få se så otroligt mycket mer av Thailands pärlor än om man ger sig iväg själv.