panelarrow

Flymca

Hjälper dig att hitta nya flygdestinationer

Smarta prylar att ta med på resan

De som reser mycket väl mycket väl hur viktigt det är att ha med sig bra och smarta produkter för att göra resandet smidigare. Det handlar om att dra ned på antal saker som du behöver ta med, att hålla packningen lätt och inte behöva trixa och betala dyrt väl på plats i det nya landet.

Trådlös laddare

De flesta hotell erbjuder gratis wi-fi idag. En trådlös laddare tar liten plats och är smidigt att ta med på resande fot. Telefonen behöver ligga still på plattan under laddningen så den fungerar utmärkt när du ska ladda telefonen på natten. Du behöver inte dra en kabel tvärsöver rummet heller.

Midjeväska

Kanske inte populärt för modelejon men midjeväskor är omåttligt hjälpsamma när du är ute och reser. Där kan du förvara pass, hotellnyckel, börs och karta utan att behöva en ryggsäck och har bättre översikt över väskan än en handväska eller ryggsäck. Det är mindre risk för ficktjuvar eftersom väskan sitter direkt på magen eller midjan.

Genomskinlig necessär

Låter kanske konstigt, men tanken är att du ska komma igenom säkerhetskontrollerna på flygplatsen lite snabbare. Har du förpackningar som är genomskinliga behöver inte personalen öppna och rota runt i alla dina saker, de kan snabbt få en överblick vad du har i väskan och skicka dig vidare. Har du vätskor med dig borde du ha dem i necessären eller i plastpåsar för att skynda på processen.

Hopfällbar ryggsäck

Om du ska ut och shoppa eller ta med dig picknick ut till parken kan du ta med en en smidig ryggsäck som får plats på nyckelknippan. Den tål mycket vikt och är regntålig. Den väger nästan inget och du slipper bära plastpåsar på stan efter shoppingrundan.