panelarrow

Flymca

Hjälper dig att hitta nya flygdestinationer

En resa på hemmaplan

Det är inte alltid som det lockar med att resa utomlands, speciellt om man är en som är mycket ute och reser. Kanske det är dags för en resa på hemmaplan denna gång. Vi bor i ett för många ett fantastiskt land och Sverige har mycket att erbjuda. I denna artikel så skriver vi om Örnsköldsvik och Höga Kusten

Örnsköldsvik

Varför inte göra en tripp till Örnsköldsvik denna pärla vid havet. Staden upplever idag en stor förändring då det byggs både hotell och lägenheter. Det är en framåtanda som inte setts på länge. Självklart är Örnsköldsvik känd för sina NHL proffs och speciellt under sommaren så kan man se exempelvis tvillingarna Sedin vandra längst gatorna. Peter Forsberg är en frekvent besökare i staden. Varför inte göra ett besök i restaurangen som finns i Fjällräven Arena vid ert besök för en dagens lunch.

Höga Kusten

Örnsköldsvik är den nordligaste delen av Höga Kusten så det går utmärkt att hyra en bil om ni inte kom med egen och åka söderut och uppleva Skuleberget och dess klättring om så önskas. Det är väl skyltat efter E4 så man kan välja olika infarter till Höga Kusten och olika sevärdheter. Slåttdalsskrevan är ett populärt utflyktsmål dit de flesta kan idag ta sig på ett ganska enkelt sätt. Gillar man natur och dess upplevelser så kommer man att få sitt lystmäte efter detta besöket.