panelarrow

Flymca

Hjälper dig att hitta nya flygdestinationer

Låt din dröm gå i uppfyllelse

Drömmer du om att åka och kolla på när Real Madrid spelar fotboll? Bäst upplevs de när de spelar på hemmaplan, vilket gör att ett besök i den spanska huvudstaden definitivt bör stå på att göra-listan. Genom att flyga till Madrid och kolla på när ditt favoritlag spelar fotboll kombinerar du det bästa av två världar, nämligen weekendsemester i ett varmt klimat och fotboll.

Det är ju något alldeles speciellt med att uppleva en fotbollsmatch där ens favoritlag spelar på hemmaplan. Madrid har dessutom så mycket mer att erbjuda än det som hör fotbollsvärlden till. Det är en stad fylld av sevärdheter, museum, smakupplevelser och kultur. Det är lätt att ta sig till Real Madrids hemmaarena, Santiago Berneabéu, från Madrid centrum vilket gör att du hinner med en hel del sightseeing även under matchdagen.

Visa att du supportar ditt favoritlag

På Real Madrids officiella hemsida har fotbollslaget nu tillkännagivit säsongens nya matchtröjor, som enligt traditionen går i en vit färg även denna gång. Som supporter vill du vanligtvis visa att du stöttar ditt lag, vilket är anledningen till den stora mängd prylar som mängder av hemsidor på nätet erbjuder. En väldigt innehållsrik och komplett Real Madrid shop online hittar du här. Hemsidan erbjuder allt från matchställ och väskor, till prylar som nyckelringar, mobilskal och banderoller. Det finns dessutom kläder i alla storlekar, både för vuxna och nyfödda.

Ett minne för livet

Att göra verklighet av din dröm lär bli ett minne som du har med dig livet ut. Är du en hängiven supporter av ett lag blir känslan nästintill magisk när du befinner sig på lagets hemarena för att kolla på en match. Så se till att ta vara på chansen att åka till Madrid för att se en officiell match, dra på dig matchtröjan och njut. Du kommer inte att ångra dig!