panelarrow

Flymca

Hjälper dig att hitta nya flygdestinationer

Res till Madrid, Spaniens huvudstad

Börjar det bli dags för någon resa igen? Är det ett tag sedan ni gav er ut för att uppleva något annat än den grå vardagen hemma? Res till Madrid, Spaniens huvudstad och upplev fotboll med Real Madrid på Estadio Santiago Bernabéu. Vandra runt i de fantastiska parkerna eller gör ett besök på konstmuseet Prado. Det finns något för alla i Madrid.

För er med fotbollsintresse

Helt klart så om ni har ett fotbollsintresse så kan Madrid vara den destination ni ska åka till nästa gång. Antingen så väljer ni en resebyrå som specialiserat sig på sportresor eller så bokar ni matchbiljett, flyg och hotell själv. Det finns gott om sajter för bokning av flyg och hotell som kan visa på bra priser för just Madrid. På Madrids klubbsida så kan ni boka matchbiljetter. Det går att köpa souvenirer direkt på plats eller så kan ni beställa direkt på nätet via Supporterplace.

Upplev en match med Real Madrid

Att få uppleva en match med Real Madrid på plats i den gigantiska stadion som är den tredje största i Europa är en upplevelse i sig. Se storheter Luka Modric, Sergio Ramos med flera spela på hemmaplan. Arenan som idag tar 85 500 åskådare kan vara av intresse även om det inte spelas fotboll. Gör en Stadium Tour på egen hand och kolla in denna fantastiska arena. Senare så kan du sitta på läktaren och uppleva en magisk fotbollsmatch mot FC Barcelona eller kanske ett derby mot Atletico Madrid