panelarrow

Flymca

Hjälper dig att hitta nya flygdestinationer

Resa inom sverige

Man behöver inte alltid lämna sitt hemland för att hitta härliga reseupplevelser. Här i Sverige finns det underhållning i världsklass, en högkvalitativ matkultur och lyxigt boende.

nationalpark

Underhållning

Om du reser själv eller tillsammans med en partner så är valet av underhållning nästintill obegränsat. Teatrar, konserter och stand-up finns att se i Sveriges större städer och om än i en mer begränsad omfattning i de mindre. Kvalitén på underhållningen är dessutom genomgående hög med mycket glädje att finna även i de minsta teatertrupperna.

Maten

På de ställen man minst anar det kan man i Sverige finna mat i absolut världsklass. Tack vare närheten till världsunika råvaror så som vilt, svamp, bär och fisk. Hur detta har påverkat den svenska restaurangkulturen har uppmärksammats i denna tv-serie från Netflix. Där följer man några av världens bästa restaurangen var av en anses vara Fäviken i Järpen. Restaurangen drivs av Magnus Nilsson som tidigare har arbetat på några av Frankrikes bästa restauranger.

Boendet

Bortsett från en stor mängd mindre, mer pittoreska hotell så finns det även en stor mängd högkvalitativa hotellkedjor i Sverige. Den kanske trevligaste ur kundperspektiv är utan tvekan Elite Hotell. En av de stora fördelarna med att välja en kedja är alla de bonusar man kan få som stamkund. Om man reser mycket så kan man bli berättigad till bland annat gratis uppgradering, en stor check som går att använda i restaurangen. Redan efter tio nätter blir du uppgraderad till nästa nivå så även de mindre vana resenärerna kan tjäna på det hela.