panelarrow

Flymca

Hjälper dig att hitta nya flygdestinationer

Jul i Dubai

Dubai är ett land som allt fler Svenskar besöker och i år är det rekord många turister som väljer att fira Jul i Dubai. Allt fler från svalare breddgrader prioriterar att fira Jul och Nyår i varmare länder. I och med att det krävs få ledig dagar i år kring Jul och Nyår för att få en lång och härlig ledighet kan det ha påverkat att det blivit så stort antal i år som reser bort.

Dubai

I Dubai finns allt, mycket som nog lockar oss Svenskar. Man kan resa ut i öknen och sova under bar himmel en dag och nästa njuta av exklusiviteten och lyxen i de större shopping stråken. Ett måste för den som älskar shopping är att besöka Dubai Mall, världens största shoppinggalleria. Golvytan i detta köpcenter har en yta större är 50 fotbollsplaner och här finns hela 1200 butiker att shoppa loss i. Gillar du att se och uppleva på din resa finns det också ”Dubai Aqarium” och ”Under Water Zoo” i gallerian. Hockeyrink och biograf finns också i gallerian så boka in minst en heldag där för att hinna se allt.

Kollar man statistiskt så är det hela 87% fler bokningar till Dubai kring Jul och Nyår i år än vad det var i fjol. Ryktet om staden som aldrig sover har spridit sig och fler och fler har med Dubai som ett av de resmål de en dag vill uppleva.

Är du personen som gillar de vinteraktiviteter vi har i Sverige ska du inte känna dig besviken att åka till värmen. I Dubai finns nämligen, som skrivits tidigare, en hockeyrink att åka på och också en slalombacke att åka i. Dubai är för många ett sagoland som har mycket av allt. Har du inte besökt staden än så boka in en resa hit du med. Kanske det också lockar dig att få uppleva Jul och Nyår i denna fantastiska stad.