panelarrow

Flymca

Hjälper dig att hitta nya flygdestinationer

Drömresan

Karibien

De flesta drömmer om att få resa bort, men för många är det tyvärr för dyrt. Några av de mest populära drömresmålen går mot varmare breddgrader. Karibien, Miami och Japan är några av de destinationer som människor drömmer om. Karibien består av flera mindre öar som ligger mittemellan Centralamerika och USA. Här finns öar som Bahamas, Jamaica, Barbados och Puerto Rico.

Vinn din resa

Drömmen att få gå i den solvarma och vita sanden längs med turkost och badkarsvarmt vatten är för många en dröm. Tyvärr blir drömmen inte alltid sann, men det finns några som kan uppfylla den. Hos casumobonus.se kan du nu delta i en tävling där du har chans att vinna din drömresa. Genom att delta i utmaningen har du möjlighet att vinna ett pris som innebär att du själv får bestämma resmål för en reskassa på 10 000 euro. För att vara med i tävlingen går du helt enkelt in på sajten, sedan bestämmer du svårighetsgrad och snurrar igång vinsthjulet. För att ha chans att vinna din drömresa måste du välja den svåraste tävlingsgraden. Kanske vet du inte riktigt vart din drömresa ska gå? Du kan passa på att ta reda på det genom att göra testet på Casumos Facebooksida. För en liten summa pengar har du alltså chansen att göra ditt livs resa.

Varmt eller kallt?

Även om många människor drömmer sig bort till kritvita stränder med vajande palmer och turkosa vatten, finns det även de som drömmer om is och snö. Det finns många häftiga ställen på vår jord som bjuder på kalla landskap med roliga aktiviteter. Island är en populär destination. Här kan du bada i varma källor, dyka i glaciärer och se när gejsrar exploderar. Andra kalla drömresor går till Nepal, där man kan bestiga världens högsta berg. Vart du än drömmer om att få åka, har du nu chansen att få drömmen besannad!