panelarrow

Flymca

Hjälper dig att hitta nya flygdestinationer

Resa i vår

Äntligen är våren här, vilket också betyder att värmen är på väg. Dock har ju den där verkliga värmen ännu inte riktigt nått våra breddgrader och därför kan det ju vara roligt att åka till något ställe där värmen infunnit sig. Här kommer därför några tips på spännande resmål som passar bra i vår.

Storstad

Några dagar i en storstad är en klassiker vad gäller vårresor. Här finns det en rad olika spännande alternativ på bara några timmars avstånd, som till exempel London, Paris, Berlin eller Prag, alla med ett brett utbud av det mesta.

Känner man för att dra iväg lite längre finns det så klart även en hel del andra alternativ som New York, Rio de Janeiro eller varför inte den spännande metropolen Tokyo.

Sol och bad

Kan man inte vänta till sommaren på att sola och bada finns det givetvis ingenting som hindrar att dra iväg på en charter såhär under våren. Gran Canaria, Mallorca, Kreta eller Turkiet, alternativen är många om man vill ha det varmt och skönt. En fördel med att åka på charter under våren är att det ofta är lite billigare eftersom det är lågsäsong