panelarrow

Flymca

Hjälper dig att hitta nya flygdestinationer

Fly vardagstristessen

Våren börjar så sakteliga närma sig men ännu är det en bit kvar tills sommaren är här. Vardagen kan gå lite på tomgång just nu och man kan längta bort till sol och värme. Varför inte göra slag i saken? Är det inte dags att fly vardagstristessen?

Det är populärare än någonsin att resa, och det är lättare än någonsin att hitta billigt flyg om man vet var man ska leta. Ett tips är att tänka igenom ordentligt var man vill åka. Är du sugen på att besöka en pulserande storstad eller vill du hänga på stranden?

När du bestämt var du vill åka finns det många sätt att gå vidare på. Om du vill iväg nu är ett hett tips att kolla på sista minuten resor. Detta gör att du kan få komma iväg inom en snar framtid och du kanske inte behöver betala så mycket.

Ett resmål som ofta är populärt är London. En anledning är nog att denna mångmiljonstad inte är så långt bort och att många svenskar behärskar engelska. Detta gör det lätt att göra sig förstådd och att förstå skyltar och information när man väl är på plats i London.

För dig som istället längtar efter solen finns det även här många alternativ. Spanien är populärt och inte heller så långt bort om du inte vill lägga så mycket tid på själva resan. Även här finns storstäder som Madrid och Barcelona för den som är sugen på shopping och storstadsliv. Men här finns också destinationer för solälskaren som Kanarieöarna och Mallorca.